home | wonen | eten | slapen | contact

Je voelt je beter als je verantwoord en gezond eet en drinkt. Je bent fitter, vage klachten verdwijnen en nare ziektes krijgen veel minder kans. Het is een mooie uitdaging om elke dag weer goed voor jezelf te zorgen.

Zelf heb ik inmiddels mijn passie voor gezond en lekker eten vertaald naar een studie als voedingsdeskundige. Ik help ook jou graag met het realiseren van een nieuw, verantwoord en gezond voedingspatroon.

Heb je klachten zoals hoofdpijn, migraine, allergieën, maag en darmklachten, huidproblemen, vermoeidheid, luchtweginfecties etc.? Een geschikt voedingspatroon kan dan mooie resultaten opleveren, waarbij klachten verdwijnen en medicijnen overbodig worden. Ook gedragsmatige klachten, zoals depressie en ADHD, kunnen bijgestuurd worden met de juiste voeding.

En, last but not least: overgewicht! Ook dit is goed te verhelpen met een ander voedingspatroon. Geen gedoe meer met diëten, maar langzaam maar zeker je lichaam weer in balans brengen. Met een blijvend goed gewicht als resultaat, natuurlijk…!

   
     
     

 

 
  site design: Alwins Teksten Foto's en Webfilms